sâmbătă, 6 februarie 2010

Raport cu banii adunati pana acum

Pana acum,in contul meu adsense s-au adunat 32,76 dolari,bani care vor merge catre asociatia Inima Copiilor.In fiecare saptamana voi veni cu rapoarte,pentru a va tine la curent cu suma care se aduna prin actiunea noastra comuna.Iata raportul de pe pagina adsense:

8 comentarii:

 1. Pe blogurile mele blogspot,singurafelina si floaredecolt nu am publicitate caci, mi-au scos-o de mai mult de 1 an, pt.ca am accesat citeva spoturi publicitare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Odorica,nu trebuie sa pui reclamele tale,doar copiezi unul sau mai multe coduri in blogul tau,si vor fi afisate acolo reclamele campaniei noastre.E simplu.Sa ai o seara buna:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca e vorba doar de un banner sper sa ne dam seama cat mai multi ca este foarte simplu sa ajutam cu un 0,01% la obiectivul final:)...am adaugat si eu unul:)...succes si sa auzim de bine:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Mersi Rappa_ru',impreuna vom face din nou un lucru mare...te voi pune in lista din bara laterala :)

  RăspundețiȘtergere
 5. am adăugat și eu :)
  Sper să reușim cât mai mult!

  RăspundețiȘtergere
 6. bun si asa...... Al-Qaida este finantata subtil de catre marii bogatasi ai lumii care va hranesc pe multi cu chimicale si divertisment ptr. spalarea creierelor ! Puterea oamenilor sta in independenta lor fata de Tehnologie ! Prea multi copii vezi dependenti de zahar rafinat care este drog , calculator si telefoane mobile etc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am adaugat si eu, un banner, pentru ca e pentru scopuri nobile. Succes cu campania

  RăspundețiȘtergere